U bent nu hier:

Blog Lucien Engelen

  Verander geblinddoekt zorgonderzoek

   |  Geneeskunde en gezondheidszorg: laten we het eens hebben over de wereld waarin we leven, gezien door de bril van de patiënt. Lucien Engelen stond op het podium bij TEDxNijmegen om te vertellen over zijn ideeën over patiëntgerichte zorg en zorgplatforms. »»


  De zorg: een spelletje?

   |  Lucien Engelen is druk met de voorbereidingen van TEDxMaastricht op 2 april. Hij ontvouwt vast een stuk van het programma: serious gaming in de zorg. »»


  U krijgt er een collega bij: de patiënt!

   |  Twee ontwikkelingen staan aan de 'zorg-poort' te trappelen die een disruptie van veel van de huidige zorgmodellen zullen inzetten: de patiënt en exponentiële technologie. »»

Lucien Engelen

Fotograaf: Mirella Boot

Lucien Engelen is directeur (en oprichter) van het Radboud REshape & Innovation Centre en Radboud REshape Academy en initiator van TEDxMaastricht 'the Future of Health', Faculty van de FutureMed track Singularity University in Silicon Valley en Mentor Health van The Founder Institute Amsterdam. Lucien is ook hoofd van de Acute Zorgregio Oost en adviseur van de Raad van Bestuur bij UMC St Radboud.-- Advertenties -- 

--  Einde advertenties -- 


Videos Lucien Engelen

 • Interview voor FMT (Fast Moving Targets is een platform in aanbouw over innovatie op het gebied van media, technologie en communiiens woord), 3 oktober 2011.

FMT Essential from lucien engelen on Vimeo.

Tweets van Lucien Engelen


Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd