U bent nu hier:

Pagina LAD niet gevonden


Nieuwe LAD-website niet via Artsennet te raadplegen


De LAD (Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband) heeft een nieuwe website. Deze staat los van de portal Artsennet. Uw Artsennetaccount is derhalve niet meer geldig voor de LAD. Wat betekent dit?

Via www.lad.nl komt u op de nieuwe website van de LAD terecht.


Nieuwe inloggegevens LAD

LAD-leden dienen voor toegang tot de nieuwe LAD website een nieuw account aanmaken. Het Artsennetaccount is op de nieuwe LAD-website niet geldig. Op de website van de LAD kunt u via de optie Wachtwoord vergeten onderaan de inlogbox een nieuw wachtwoord opvragen op basis van uw privémailadres. Binnen enkele ogenblikken ontvangt u uw inloggegevens in uw mailbox en kunt u inloggen op de nieuwe website van de LAD.

Voor vragen over inloggen op de nieuwe LAD website kunt u terecht bij:

Bureau LAD,

Telefoon: 030 670 257 02

Website LAD

Op de nieuwe website van de LAD vindt u nieuws. Dat gaat over arbeidsvoorwaarden, arbeidsmarkt, arbeidsomstandigheden, de positionering van de arts in loondienst en ontwikkelingen in de zorg en politiek. Nieuws van binnen en buiten de LAD. Ook biedt de website veel informatie over cao’s en thema’s die met de arbeidssituatie van artsen in loondienst te maken hebben.

Uw Inloggegevens van Artsennet

De inloggegevens voor Artsennet kunt u blijven gebruiken voor de diensten van Artsennet. Uw inlog blijft geldig voor de websites binnen de portal Artsennet waarvoor u bent geregistreerd en met onze partnersites.

Voor vragen over inloggen en het Artsennetaccount kunt u terecht bij de webmasters van Artsennet:

telefoon: 030 2823 202

mail: webmaster@artsennet.nlPopulaire berichten

Datum   Titel


-- Advertenties -- 

--  Einde advertenties -- 


Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd